Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Specialtransport af alt du kan forestille dig

Vi leverer trygt dit specialgods fra A til B

Skal du have hjælp til at fragte noget gods, der er særligt stort, skrøbeligt, tungt eller af andre årsager uhåndterbart? Så er vi ved Jens Konrad klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig specialtransport for kunder i hele Danmark, der har brug for en kompetent og erfaren vognmand til at transportere deres specialgods fra A til B.

Med udgangspunkt i Silkeborg kører vi for særligt for kunder i omkringliggende byer som Aarhus og Herning, men vores ydelser inden for specialtransport og landsdækkende. Og med erfaring fra branchen siden 1932 kan du trygt stole på, at vi kan løfte din opgave, uanset hvad du skal have hjælp til.

Vi har vognparken til at klare din specialtransport

Specialtransport dækker over en utroligt bred vifte af forskellige former for gods, der falder uden for ’normalen’ inden for transportbranchen. Faktisk kan vi ved Jens Konrad hjælpe dig med at transportere alle former for gods, og vi er specialiserede i at finde en løsning til alle vores kunders forespørgsler.

​Vi har nemlig en omfattende vognpark med vogne og udstyr, der sikrer, at vi altid kan transportere det gods, du har brug for hjælp til. Vi har eksempelvis hjulpet til med specialtransport af:

  • ​Busser
  • Mejeritanke
  • ​Pavilloner
  • ​Trucks i specialtrailer
  • ​Både
  • ​Og meget, meget andet.

Kontakt os for en pris på din transportopgave

Da specialtransport kan variere utroligt meget i forhold til, hvor stor en vogn, der er behov for, skal vi vide præcist hvad din opgave er, hvis du vil have en pris. Kontakt os derfor gerne i dag, og fortæl os om din opgave med specialtransport. Herefter kan vi udforme dig et skræddersyet tilbud på at bringe dit specialgods sikkert frem til tiden.

Indhent tilbud​

Udfyld formularen med dine kontaktinformationer og en kort beskrivelse af opgaven du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jens Konrad A/S

Granhøjvej 3, 8600 Silkeborg​ - Find os med Google Maps   |   Ring til os på tlf.: 86 82 55 11   |   E-mail: booking@jens-konrad.dk