Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel godstransport med effektiv levering

Vi overholder altid tidsrammen

Er du på udkig efter et professionelt og erfarent vognmandsfirma, der tilbyder en effektiv levering, så du kan stole på, at dit gods kommer frem til tiden? Ved Jens Konrad har vi siden 1932 tilbudt godstransport med fokus på effektive løsninger, hurtig levering og serviceorienterede kundeoplevelser. Du kan derfor trygt hyre os til alle dine transportopgaver.

Fra vores vognpark i Silkeborg tager vi særligt mange opgaver for kunder heromkring, eksempelvis i Herning og Aarhus. Vores arbejde med godstransport er dog landsdækkende, og vi hjælper derfor også gerne dig, uanset hvor i landet du befinder dig, og hvor dit gods skal leveres.

Godstransport med overskuelige løsninger

I vores vognpark råder vi over de mest moderne og avancerede vogne og maskiner, der tillader os at varetage stort set alle former for gods. Samtidig besidder vores professionelle vognmænd en stor erfaring, der sikrer dig en godstransport, du ikke finder hos mange andre transportfirmaer. Det tillader os samtidig også at tilbyde specialtransport, hvis du har behov for det.

​Inden for dansk lovgivning er der en række regler og bestemmelser, der skal overholdes i forbindelse med godstransport. For at spare dig tid og energi er vi naturligvis fuldt ud opdaterede på feltet, så du ikke selv behøver at undersøge forholdene, når du skal have noget transporteret. Vi sørger for, at hele forløbet bliver så nemt, overskueligt og effektivt som muligt for dig.

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål til vores kapacitet vedrørende godstransport, eller vil du have en pris på din specifikke opgave? Kontakt os allerede i dag og fortæl os om, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi er altid klar til at tage imod nye opgaver.

Indhent tilbud​

Udfyld formularen med dine kontaktinformationer og en kort beskrivelse af opgaven du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jens Konrad A/S

Granhøjvej 3, 8600 Silkeborg​ - Find os med Google Maps   |   Ring til os på tlf.: 86 82 55 11   |   E-mail: booking@jens-konrad.dk