Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fodertransport for fabrikker over hele landet

Hos Vognmandsfirmaet Jens Konrad A/S tilbyder vi landsdækkende transport af foder for fabrikker. Vi er et professionelt firma med stor brancheerfaring, hvorfor du trygt kan vælge at samarbejde med os. 

Vi holder til i Silkeborg omkring Aarhus og Herning, men kører fodertransport for fabrikker i hele Danmark.

Vores fodertransport er ofte en B2B - totalløsning, hvor vi henter korn fra landmændene og kører det til en fabrik. Derefter henter vi foderet, som vi kører ud til de enkelte landmænd. Alt i alt en proces, der fungerer optimalt for alle parter.

Fleksibel fodertransport på 7-38 ton

Vi tilbyder fleksibel fodertransport, med en kapacitet på 

7-38 ton. Det kan variere meget, da vi både varetager større og mindre opgaver, helt ned til fire tons hver gang. 

Ved afhentning af foder, kan vi afhængigt af opgaven, køre med kraner og grab.

Vi er en trofast samarbejdspartner, der altid holder sine aftaler om tid og pris. Vi gør altid hvad vi kan, for at imødekomme dine ønsker og behov bedst muligt. Vores chauffør har naturligvis også altid det påkrævede kørekort, og vi overholder altid de gældende retningslinjer hele vejen rundt.

Kontakt os for et godt samarbejde

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe nye kunder der, hvor der er brug for det.

Ring til os på telefon 86 82 55 11, eller send mail til booking@jens-konrad.dk, så garanterer vi et godt samarbejde.​

Indhent tilbud​

Udfyld formularen med dine kontaktinformationer og en kort beskrivelse af opgaven du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jens Konrad A/S

Granhøjvej 3, 8600 Silkeborg​ - Find os med Google Maps   |   Ring til os på tlf.: 86 82 55 11   |   E-mail: booking@jens-konrad.dk