Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Levering af sand og stabilgrus efter dine behov

Få din leverance lige hvor du vil have den

Er du på udkig efter sand til sandkassen, stabilgrus til den nye indkørsel eller muldjord til at plante nye flotte planter derhjemme? Uanset hvilken form for sand, grus eller jord, du vil have leveret, så kan vi ved Jens Konrad hjælpe dig.

Som vognmand med mange år i branchen tilbyder vi nemlig levering af sand, stabilgrus og meget andet – lige til døren.

Vi har vognpark i Silkeborg, hvorfra stå for levering af stabilgrus og sand til kunder i hele landet. Med vores centrale placering i det jyske har vi særligt mange opgaver for kunder i området, herunder Herning og Aarhus.

Vi kan stå for levering af stabilgrus, sand og meget andet

I vores vognpark råder vi over flere forskellige vogne og tipsystemer, der muliggør transport og aflæsning af sand, grus og jord i mange forskellige mængder. Vi kan derfor tilbyde levering af sand og som:

  • Sandkassesand
  • ​Flisesand
  • ​Ral
  • ​Muldjord
  • ​Støbesand

​Vælger du os til at stå for levering af stabilgrus, sand eller lignende hjem til dig eller til din byggeplads, så er du sikret en effektiv og hurtig proces. Med imødekommende og professionelle vognmænd sørger vi altid for at overholde tidsplanen, og vi læsser naturligvis din levering af stabilgrus eller sand af lige, hvor du vil have det.

Kontakt os for en pris på levering af sand, stabilgrus eller jord

Vil du have en konkret pris på, hvad levering af sand, stabilgrus eller jord koster? Så er du velkommen til at kontakte os og fortælle os om, hvad du har brug for. Så udformer vi dig gerne et skræddersyet tilbud, så du hurtigt kan få leveret materialerne, du har brug for.

Indhent tilbud​

Udfyld formularen med dine kontaktinformationer og en kort beskrivelse af opgaven du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jens Konrad A/S

Granhøjvej 3, 8600 Silkeborg​ - Find os med Google Maps   |   Ring til os på tlf.: 86 82 55 11   |   E-mail: booking@jens-konrad.dk