Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Kloakrensning

​Hos Jens Konrad A/S tilbydes professionel rensning af din kloak. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring indenfor kloakrensning, og derfor er vi i stand til at løse opgaven professionelt. Vi kommer primært i Silkeborg, Aarhus, Herning og omegn, men servicerer også gerne kunder i andre dele af landet.

Det er vigtigt at få foretaget en rensning af kloak jævnligt. Med tiden sætter der sig nemlig alverdens forskelligt skidt og snavs i kloakken, hvilket bør holdes nede. Hvis skidtet ophober sig i kloakken, kan det give en tilstoppet kloak, hvilket kan medføre forskellige omfangsrige konsekvenser.

Effektiv kloakrensning til en god pris

Vores firma har eksisteret siden 1932, og derfor har vi en mangeårig erfaring at trække på i vores arbejde. Vi har løst et hav af forskellige opgaver igennem tiden, og vi står altid klar til at hjælpe dig med enhver form for kloakrens. Vi giver dig altid en god pris uanset opgaven. 

Hos os er du garanteret en effektiv og grundig kloakrensning, som sikrer, at forholdene i kloakken er, lige som de skal være. Vi har moderne og solide slamsugere til rådighed, som gør os i stand til at udføre en professionel kloakspuling, hvor uvedkommende materialer bliver suget op fra kloakken.

Kontakt os for mere info om kloakrensning

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af kloakrensning, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar med mange års erfaring, gode maskiner og konkurrencedygtige priser.

Du kan kontakte os på telefon 86 82 55 11 eller på e-mail booking@jens-konrad.dk, så vender vi tilbage med flere oplysninger om spuling af kloak hurtigst muligt.​

Indhent tilbud​

Udfyld formularen med dine kontaktinformationer og en kort beskrivelse af opgaven du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Jens Konrad A/S

Granhøjvej 3, 8600 Silkeborg​ - Find os med Google Maps   |   Ring til os på tlf.: 86 82 55 11   |   E-mail: booking@jens-konrad.dk