Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel slamsugning, højtryksspuling og andet kloakservice

Hos Jens Konrad tilbyder vi professionel kloakrensning og andet kloakservice. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for kloakrens, og vi er derfor i stand til at løse opgaven på bedste vis. 

Vi arbejder primært i Silkeborg, Aarhus, Herning og omegn, men servicerer også gerne kunder i andre dele af landet.

Det er vigtigt at få foretaget højtryksspuling og andet kloakservice samt slamsugning jævnligt. Med tiden sætter der sig nemlig alverdens forskelligt skidt og snavs i kloakken, hvilket bør holdes nede. Hvis skiftet ophober sig i kloakken, kan det give en stoppet kloak, hvilket kan medføre forskellig omfangsrige konsekvenser.

Effektiv kloakrensning til gode priser

Vores firma har eksisteret siden 1932, og derfor har vi mange års erfaring at trække på i vores arbejde. Vi har løst et hav af forskellige opgaver gennem tiden, og vi står altid klar til at hjælpe dig med enhver form for kloakrensning. Vi giver dig altid en god pris uanset opgaven.

Hos os er du garanteret en effektiv og grundig slamsugning og kloakservice, der sikrer, at forholdene i kloakken er lige som de skal være. 

Vi har moderne og solide slamsugere til rådighed, som gør os i stand til at udføre en professionel højtryksspuling, hvor uvedkommende materialer bliver suget op fra kloakken.

Kontakt os for mere information om kloakrens eller kloakspuling

Kunne du tænkte dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af kloakservice, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar med mange års erfaring, gode maskiner og konkurrencedygtige priser.

Du kan kontakte os på telefon 86 82 55 11 eller e-mail booking@jens-konrad.dk, så vender vi tilbage med flere oplysninger. Vi kan også kontaktes via vores kontaktformular.

Indhent tilbud​

Udfyld formularen med dine kontaktinformationer og en kort beskrivelse af opgaven du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jens Konrad A/S

Granhøjvej 3, 8600 Silkeborg​ - Find os med Google Maps   |   Ring til os på tlf.: 86 82 55 11   |   E-mail: booking@jens-konrad.dk