Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel træfældning og træpleje

Træfældning med erfaren samarbejdspartner

Har du et frugttræ, der trænger til at blive beskåret? Eller er der et træ i haven, du gerne vil have fjernet helt? Så klarer vi gerne opgaven for dig. Hos Jens Konrad har vi mange års erfaring inden for beskæring af træer og fældning af træer.

Derfor kan vi løse opgaven professionelt for dig. Vi står primært til rådighed i Silkeborg, Aarhus, Herning og andre omkringliggende områder.

Alle træer bør blive beskåret en gang imellem. En træbeskæring giver nemlig nyt liv til træer såvel som buske. Derudover har du også mulighed for at få mere lys i haven eller hjemmet, hvis du beskærer nogle af træerne. Vores professionelle firma står klar til at hjælpe dig med enhver form for træfældning og træpleje.

Vi tilbyder beskæring af træer af forskellig slags

De fleste træer og buske kan beskæres hele året rundt. Dog har de fleste planter bedst af at blive beskåret om sommeren, og sommetider stilles der særlige krav til tidspunktet for beskæring. Det bør du være opmærksom på. 

Vi står klar til at hjælpe med enhver form for beskæring af træer og træpleje, så derfor bør du aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

​Vi er i stand til at tilbyde forskellige former for beskæring og fældning af træer, herunder for eksempel topkapning af træer. Vi udfører topkapning af store og høje træer, hvor opgaven er mere kompliceret.

Uanset hvilken opgave vi skal løse for dig, kan du være sikker på, at vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og at arbejdet altid er veludført.

Kontakt os for et tilbud på fældning af træer

Sidder du med spørgsmål som ”Hvad koster træfældning?” eller ”Hvornår trænger mit æbletræ til at blive beskåret?” – så kan vi hjælpe dig.

Vi kommer gerne og løser opgaven for dig til en fordelagtig og billig pris, der selvfølgelig passer til opgaven, som skal udføres. Vi tilbyder beskæring af træer og træpleje i alle størrelser og sorter.

Ring til os for at få et tilbud på fældning af træer på telefon 86 82 55 11 eller skriv til e-mail booking@jens-konrad.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Indhent tilbud​

Udfyld formularen med dine kontaktinformationer og en kort beskrivelse af opgaven du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jens Konrad A/S

Granhøjvej 3, 8600 Silkeborg​ - Find os med Google Maps   |   Ring til os på tlf.: 86 82 55 11   |   E-mail: booking@jens-konrad.dk