Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Silotransport

Er du på udkig efter et professionelt firma, der kan varetage dine opgaver med silotransport?

– Så er du havnet det helt rette sted. Hos Vognmadsfirmaet Jens Konrad A/S tilbyder vi nemlig forskellige former for silotransport til dine behov. Vi kører mest i og omkring Silkeborg, Aarhus og Herning, men kommer gerne rundt i hele Danmark også.

Vi har eksisteret siden 1932 og har derfor stor erfaring i branchen. Dette gør os kompetente til at løse mange specialiserede opgaver som silotransport. Vi råder over 20 forskellige silotanke, liggende og rumopdelte med en kapacitet på op til 36 m3 samt tiptanke med en kapacitet på op til 62 m3.

Vi har et stort fokus på renlighed ved silotransport

Med vores alsidige vognpark har vi mulighed for at transportere typer pulver og granulater. 

Vi tager os derfor af både store og små opgaver fra forskellige firmaer. Af os vil du altid kunne forvente en god service samt en professionel transport af det pågældende produkt.

Renlighed er højsædet hos os. Derfor har vi eget vaskeanlæg, hvor vi har mulighed for effektivt at rengøre tankene mellem de forskellige transporter. Dette er din garanti for, at vi hele tiden lever op til dine krav om renlighed, så de forskellige produkter ikke blandes.

Kontakt os for nærmere information

Hvis du har brug for silotransport af en eller anden form, så står vi altid til rådighed. Kunne du tænke dig nærmere information om, hvad vi kan gøre for dig, kan du kontakte os allerede i dag.

Brug vores kontaktformular til højre, ring på telefon 86 82 55 11 eller skriv til os på booking@jens-konrad.dk, -så vender vi tilbage inden længe med svar på dine spørgsmål.

Indhent tilbud​

Udfyld formularen med dine kontaktinformationer og en kort beskrivelse af opgaven du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jens Konrad A/S

Granhøjvej 3, 8600 Silkeborg​ - Find os med Google Maps   |   Ring til os på tlf.: 86 82 55 11   |   E-mail: booking@jens-konrad.dk