Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Krankørsel kræver stor erfaring – den har vi

Står du over for et projekt, hvor du skal bruge en kran?

– Hos Vognmandsfirmaet Jens Konrad A/S finder du et kompetent firma, der tilbyder krankørsel ved mange opgavetyper. Vi kommer primært i områderne Silkeborg, Aarhus og Herning, og kører også gerne ud til kunder uden for disse byer.

Vi har eksisteret siden 1932 og servicerer stadig kunder overalt i landet med bl.a. krantransport. I dag driver tredje generation virksomheden og viderefører vores stolte traditioner. Derfor kan du trygt samarbejde med os, hvis du er på udkig efter en kran til et projekt.

Vi tilbyder krankørsel ved mange forskellige opgaver

I dag råder vi over en stor og alsidig vognpark, der gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver inden for kranservice, specialtransport, containerudlejning og meget mere.

Vi disponerer dagligt over i alt seks kranenheder, som varierer fra otte tonmeter og op til 140 tonmeter.

Du finder i vores udbud af kraner både kranvogne og mobilkraner. Vi kan derfor løse næsten alle jobs inden for krankørsel:

  • ​Fyldning af sandkasser med grab
  • Beskæring af træer med træsav

  • ​Hejsning af tunge maskiner, trapper og lignende
  • Hejsning af ​betonelementer på byggepladser
  • Hejsning af ​både og andre køretøjer

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med krankørsel, er du velkommen til at kontakte os. Vi løser gerne både store og små opgaver for alle slags kunder.

Du kan kontakte os for et tilbud i formularen til højre, på telefon 86 82 55 11 eller mail booking@jens-konrad.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Indhent tilbud​

Udfyld formularen med dine kontaktinformationer og en kort beskrivelse af opgaven du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jens Konrad A/S

Granhøjvej 3, 8600 Silkeborg​ - Find os med Google Maps   |   Ring til os på tlf.: 86 82 55 11   |   E-mail: booking@jens-konrad.dk