Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Pressemeddelelse​

Virklund Vognmandsforretning og Jens Konrad A/S indgår partnerskab

Medejer af Virklund Vogmandsforretning I/S Henning Geert - til venstre - her sammen med tredje generation hos Jens Konrad A/S, Jens Christian Beck

Silkeborg, 16. oktober 2020

I det fortsatte arbejde med at udvikle Virklund Vognmandsforretning, har selskabet indgået partnerskab med Jens Konrad A/S.

Pr. 1. januar 2021 starter selskaberne et fælles selskab med navnet Virklund Vognmandsforretning A/S, som overtager opgaverne fra det nuværende Virklund Vognmandsforretning I/S. De nuværende medarbejder følger med over i det nye selskab.

Begge selskaber er solide familievirksomheder ejet af 3. generation. Virklund Vognmandsforretning I/S er grundlagt i 1937 og Jens Konrad A/S er grundlagt i 1932.

Virklund Vognmandsforretning ejes af Kaj og Henning Geert, og derudover er der yderligere 2 chauffører i selskabet, ligesom Kaj Geert, der er 2. generation i selskabet, ved siden af kranopgaver, også hjælper til med administrative opgaver og afløsning i ferier.

Samarbejdet er kommet i stand, da Kaj Geert ønsker at gå på pension, og Henning Geert ønsker at have mere fokus på kundekontakt og kranopgaver, og sammen med Jens Konrad A/S’s ønske om at udvikle forretningsområdet, har det været oplagt at opstarte samarbejdet, hvor der vil være fokus på fortsat at yde god service på kranopgaver, og samtidigt arbejde på den løbende udvikling af forretningsområdet.

Jesper Nørskov bliver direktør, og Henning Geert vil stadig have fokus på udførelse af kranopgaver, og være en del af kundekontakten og disponeringen af kranbilerne.

Henning Geert fortsætter i ejerkredsen, og han får, sammen med Kaj Geert, plads i bestyrelsen.

Øvrige spørgsmål i forbindelse med ovenstående bedes rettet til Henning Geert, Virklund vognmandsforretning eller direktør Jesper Nørskov, Jens Konrad A/S.

Indhent tilbud​

Udfyld formularen med dine kontaktinformationer og en kort beskrivelse af opgaven du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jens Konrad A/S

Granhøjvej 3, 8600 Silkeborg​ - Find os med Google Maps   |   Ring til os på tlf.: 86 82 55 11   |   E-mail: booking@jens-konrad.dk